Vuurvogel Familieconcert in Landstede Sportcentrum

Zwolle – Op zondagmiddag 18 november zullen alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. In dit 11e, inmiddels traditionele, familieconcert voor jong en oud zullen meer dan 170 jonge musici zich flitsend presenteren.

 

Hoewel het totale ledenaantal al weer is gestegen, is de organisatie er in geslaagd om al deze musici binnen één concert de revue te laten passeren. De ensemble’s die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Fluitensemble Toverfluit, Koorschool Konstantijn, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatsgenoemd orkest telt momenteel 70 leden en verzorgde onlangs op het Bevrijdingsfestival Overijssel het openingsconcert met Erwin Nyhoff en Lenny Kuhr.

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 18 november in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via de leden op de repetities en vanaf 14.00 uur aan de zaal. Meer informatie op de website: www.vuurvogelonline.nl.     

Artikel delen: