Het weer: stormachtig

Zwolle – Zondagochtend trekt een regenstoring van zuidwest naar noordoost het land over. In de middag klaart het vanuit het zuidwesten op. De wind is matig tot aan zee soms stormachtig met daarbij soms zware windstoten tot 100 km/uur. Het wordt in Zwolle ongeveer 10 graden.

04-11-2012_weerfoto_koperen_hoogte.jpg
De Koperen Hoogte

Maandag wordt een onstuimige dag met weinig zon, enkele buien en een stevige wind die veranderlijk is van richtingen, maar later uit richtingen tussen west en noord zal waaien. Het wordt gemiddeld 10 graden. Daarna krijgt een hogedrukgebied vanuit het zuidwesten wat meer invloed op het weer in Nederland, maar de wind blijft voorlopig in de westhoek. Er is elke dag wat zon, maar ook een flinke buienkans. Het noorden en westen van Nederland mag de komende week meer buien verwachten dan het zuiden en oosten. De maximumtemperatuur ligt rond 11 graden. In de nachten koelt het af tot een graad of 6. Daarmee is de temperatuur vrij normaal voor begin november.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Zondagochtend trekt een regenstoring van zuidwest naar noordoost het land over.

  Gelukkig is het op dit moment stralend en zonnig buiten en zie ik in het zuidwesten vooralsnog ook nog geen wolken opdoemen.
  Maar ik zie helaas ook nog geen dagelijkse foto van Harry.
  Wellicht is ie op pad om ons straks blij te kunnen verrassen met een prachtige plaat…?


  ⚠️ Meld

 2. Onze Harry was aan het nachtdraven. Zie de fraaie fotoreportages.
  We weten dat onze bezoekers graag wakker worden met de weerfoto van HtK 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.