Drugsdealer gepakt bij Meerminneplein

Zwolle – In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 november werd tijdens de surveillance aan het Meerminneplein een verdachte situatie gezien.

Een man stond voorover gebogen bij een auto waar een man in zat. Bij fouillering werd bij de man in de auto, een 22-jarige Zwollenaar twee zakjes met harddrugs aangetroffen. De man werd aangehouden voor overtreding van de opiumwet en de drugs werden in beslag genomen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Drugsdealer gepakt bij Meerminneplein”

  1. lijkt mij dat ze de kopende partij te pakken hebben?

    1 persoon minder om kinderen verslaafd te maken? Wel is gehoord van volwassen die reacreatief gebruiken?

  2. Harddrug en recreatief vind ik al een bijzonder rare combi. Maar goed, of je nu koopt of verkoopt, het is niet toegestaan (en niet zonder reden).

  3. In Nederland is het niet verboden om drugs te produceren als het maar om kleine hoeveelheden gaat. Daarnaast mag men ook met kleine hoeveelheden drugs over straat lopen.

    bron http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/verslaving/32926-het-nederlandse-drugsbeleid-en-regelgeving.html

    Dus het lijkt me dat deze man al een bekende is van de politie. Ook heb ik nog nooit gehoord van een verdachte situatie, als iemand voorover gebogen staat bij een auto waar iemand in zit.

    begrijp me niet verkeerd ik ben tegen drugs en zeker dealers, maar als iemand 2 zakjes bij zich heeft lijkt het mij geen dealer, en vind ik de titel erg overdreven

Reacties zijn gesloten.