Live-uitzending van lezing Alzheimer bij Driezorg

Zwolle – Maandagavond 12 november kunnen geïnteresseerden vanaf 20.00 uur meekijken met de live-uitzending van de Isala publieksacademie. Deze wordt gehouden in theater Odeon en live uitgezonden op zeven locaties van Driezorg. Het thema is deze keer ‘Alzheimer’.

De sprekers van deze avond zijn Ad Kamper (internist ouderengeneeskunde) en Paul de Wit (klinisch psycholoog) van de Isala klinieken. De lezingen van Isala vinden maandelijks plaats met steeds weer een ander thema. Kijkers kunnen rechtstreeks vragen stellen aan de sprekers, via een speciaal twitteraccount, #IPA12. De uitzendingen worden mogelijk gemaakt door diverse partijen, onder andere Isala klinieken, Odeon De Spiegel Theaters en I Glow Media. Op de Driezorglocaties zorgt men voor een goed geluid voor een optimale beleving van de lezing.

Deelnemende Driezorglocaties: Woonzorgcentrum Fermate (Holtenbroek), Woonzorgcentrum De Havezate (Holtenbroek), Woonzorgcentrum Rivierenhof (Aa-landen), Woonzorgcentrum De Venus (Spoolde), Woonzorgcentrum De Kievitsbloem (Zwolle zuid), Woonzorgcentrum De Wendakker (Stadshagen), Woonzorgcentrum Westenhage (Westenholte).

De zaal is open vanaf 19.30 uur, aanvang lezing om 20.00 uur. Gratis entree.

Artikel delen: