FC Twente Vrouwen – PEC Zwolle live bij TV Oost

Zwolle – TV Oost doet dit seizoen live verslag van alle thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen in de nieuwe BeNe League. Vrijdag 9 november speelt de selectie van trainer Arjan Veurink in de Grolsch Veste het tweede competitieduel tegen provinciegenoot PEC Zwolle.

FC Twente Vrouwen beleeft tot nu toe een goed seizoen en is koploper in de BeNe League Orange. PEC Zwolle Vrouwen heeft nog steeds kans op de vierde plek. Met die positie zouden de Zwolse vrouwen na de winter uit mogen komen tegen de beste teams van Nederland en België. Het live verslag van TV Oost begint om 19.20 uur met een voorbeschouwing vanuit De Grolsch Veste door presentator Bert van Losser.

De aftrap is om 19.30 uur, het commentaar bij de wedstrijd wordt verzorgd door Nico Wantia. In de rust (omstreeks 20.15 uur) is er een uitzending van het actualiteitenprogramma Overijssel Vandaag. Het wedstrijdverslag duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Deze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Roetgerink Mode, Snuverink Twepa, du Gardijn Verzuimmanagement, Van Gils Woonpromenade en de bedrijven verzameld in de ‘Vrienden van FC Twente Vrouwen’. Meer informatie over de sportprogramma’s van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Je mag ook TV Twente zeggen. Dat wordt bij deze weer eens aangetoond, omdat TV Twente alle thuiswedstrijden van de FC Twente dames live verslaat, en niet de PEC Zwolle Vrouwen. Absolute willekeur!


  ⚠️ Meld

 2. We moeten gewoon tv oost uit ons bestand halen .het is geen tv oost meer maar tv Twente het meeste nieuwswaardig ze weergeven is voor een grootste deel op de Twentse zijde gericht


  ⚠️ Meld

 3. Conclusie ze bevestigen weer eens het gevoel van de inwoners uit Zwolle. Deze wedstrijd maar niet kijken? Hoe sneu het voor de dames van PEC Zwolle ook is. Ze staan toch bij de 1e 4?


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door ingrid, op 5 november 2012 om 18:14
  Conclusie ze bevestigen weer eens het gevoel van de inwoners uit
  Zwolle. Deze wedstrijd maar niet kijken? Hoe sneu het voor de dames
  van PEC Zwolle ook is. Ze staan toch bij de 1e 4?
  Ik ga ook niet kijken. Hoop dat iedereen in Zwolle dat voorbeeld volgt. Dan stopt RTV Twente vanzelf met het uitzenden van vrouwenvoetbal. Met de topklasse hebben ze het al gedaan vanwege het gebrek aan belangstelling. In de plaats van die zaken die vooral op Twente zijn gericht kunnen ze PEC Zwolle tv wel gaan uitzenden. Onbegrijpelijk dat ze dat niet doen omdat ze wel FC Twente tv en Heracles Almelo tv uitzenden. Conclusie is dat RTV Oost een grote, Twentse kliek is!  ⚠️ Meld

 5. Dan stopt RTV Twente vanzelf met het uitzenden van vrouwenvoetbal.

  De discussie RTV Oost/RTV Twente hebben we al zo vaak gehad, daar hoeft niks meer over gezegd te worden, maar waarom moet deze zender stoppen met vrouwenvoetbal?


  ⚠️ Meld

 6. Als je bedenkt dat Zwolle in het westen van Overijssel ligt is de naam RTV oost wel te begrijpen en dan ook dat ze zich op twente richten omdat dat nu eenmaal in het oosten van Overijssel ligt. 😉


  ⚠️ Meld

 7. Zal best Joppuh, alleen jammer dat RTV Oost mede gefinancierd wordt vanuit het provinciefonds dat weer vanuit Zwolle uit de schatkist komt 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.