Poppodia gooien deuren open voor Cortonville

Zwolle – Het onafhankelijke muziekplatform Cortonville reist zondag 11 november naar Zwolle voor een minifestival. Het initiatief van Eric Corton, bekend van o.a. 3FM Serious Request, presenteert Drive Like Maria, The Deaf, The Van Jets en Paceshifters op het podium van Hedon. Popfrontcafé opent gelijktijdig haar deuren voor de veelbelovende acts John Coffey, The Fudge, Eisenhower en Blindrose. Een middag waar het betere gitaarwerk en de indie-rock hun weg naar het podium vinden.

Wie Eric Corton een beetje kent weet dat hij een fervent liefhebber is van het betere gitaarwerk en vierkant achter kwaliteitsbands staat. De aanduiding ‘Shelter for the Talented’ geeft weer waar Cortonville voor staat: een onafhankelijke en open muziek en cultuurplatform die talentvolle bands steunt in hun weg naar de top. Het wordt gemaakt door mensen met passie voor muziek en aanverwante onderwerpen en dat proef je aan alles. Tijdens deze editie is het podium van Hedon het terrein van The Deaf, Drive Like Maria, The Van Jets en Paceshifters.

Cortonville geeft naast de al gevestigde namen met Demodock ook aanstormende bands een platform. De opkomende bands John Coffey, The Fudge, Eisenhower en Blindrose presenteren hun materiaal in het Popfrontcafé. John Coffey gooide eerder dit jaar al hoge ogen met een overvolle Popfrontzaal tijdens de Popronde en wist indruk te maken met hun tweede album Bright Compagnions.

 

CORTONVILLE

Line-up: Hedon: DRIVE LIKE MARIA / THE DEAF / THE VAN JETS / PACESHIFTERS

Popfrontcafé: JOHN COFFEY / THE FUDGE / EISENHOWER / BLINDROSE

 

Locatie: Popfrontcafé + Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer: Zondag 11 november

Aanvang: 14:00

Open: 13:30

Entree: € 6,00 (excl. € 1,- servicekosten)

 

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen: