Wandelroute door Holtenbroek

Zwolle – Woensdag 7 november opent wethouder Piek een nieuwe wandelroute door Holtenbroek.

wandelroute_holtenbroek.jpg

De route loopt langs de mooiste, groene plekken in Holtenbroek. De route is erg divers en geschikt voor alle leeftijden. Ontmoeten, bewegen en bezig zijn met de natuur zijn de belangrijkste uitgangspunten. Langs blauwe routepaaltjes kun je uitstekend hardlopen of de natuur in Holtenbroek ontdekken. En misschien even een praatje maken in het wijkcentrum? De route is geïnitieerd door een aantal wijkbewoners en uitgevoerd door Travers Welzijn en de gemeente Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Is met de WOB te achterhalen wat dit gekost heeft? Ik kan me niet voorstellen dat er mensen speciaal op af komen en het lijkt me dat wijkbewoners die zelf een ommetje willen maken prima een leuke route weten te lopen. Het lijkt mij onzinnig besteed geld in een tijd waarin op zinnige dingen gekort wordt.


  ⚠️ Meld

 2. Wat een zeikerds. Het is gewoon een mooie route. Soms heb je gewoon even een aanleiding nodig om je eigen buurt te herontdekken.


  ⚠️ Meld

 3. Dat is precies het rondje wat ik altijd liep met mn hond, mooi gebied vooral achter de palestrina flats maar ja dat ben je ook niet nodig toch dat kun je zelf wel achterhalen..


  ⚠️ Meld

 4. ze hadden beter het geld in iets anders kunnen steken!! dit is gewoon geldverspilling!! maak een hondenspeeltuin, of ruim het tuig op in holtenbroek!! rondje lopen word toch wel gedaan!!! maar of je je nu veilig voelt……  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.