Autodief aangehouden op A50 bij Apeldoorn

Zwolle/Apeldoorn – In de vroege ochtend van maandag 5 november is door de politie Noord- en Oost Gelderland op de A50 in Apeldoorn een 29-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van diefstal uit een woning.

De bewoners van een woning aan de Nieuwe Deventerweg hoorden ’s nachts dat er iemand in hun woning liep en vervolgens wegreed met hun auto. Bij controle bleek de dader door een onafgesloten deur de woning te zijn binnen gegaan en de autosleutels te hebben weggepakt. De politie werd gebeld die op zoek ging naar de gestolen auto. Deze werd even later aangetroffen op de A50. Daar werd de verdachte aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ik vind wel, dat mensen iets beter mogen opletten… ’s Nachts de deur niet afsluiten, autosleutels op een voor de hand liggende plek laten liggen.


  ⚠️ Meld

 2. @Plantje, ik vind het grondbeginsel dat een ieder met p*ten moet afblijven van spullen die niet van hem/haar zijn.
  En omdat ik mijn deur open laat staan, nodig ik toch niemand uit om binnen te komen.
  Dat het in de praktijk (helaas) anders is, dat is inderdaad de realiteit.
  Maar ik moet dus zelfs in mijn eigen huis, terwijl ik alles afgesloten heb, er over nadenken waar ik mijn portemonnee, mijn autosleutels enz. neer kan leggen. Ik pas.


  ⚠️ Meld

 3. Ja, ik ben het met je eens dat mensen met hun poten van je spullen af moeten blijven. Absoluut!

  Maar ik denk wel, dat het vrij normaal is om ’s nachts de deur af te sluiten of niet dan?

  Overigens is het wel algemeen bekend dat je autosleutels niet op een voor de hand liggende plek moet neerleggen. Zo worden volgens mij tegenwoordig de meeste auto’s gestolen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.