Voorinschrijven digitale ROVA Afvalkalender 2013

Zwolle – Om u digitaal nog beter van dienst te kunnen zijn heeft ROVA binnenkort de vernieuwde afvalkalender beschikbaar via website, mobiele telefoon en tablet. Met deze afvalkalender kunt u snel en op elke gewenst tijdstip informatie inzien gericht op uw persoonlijke situatie. Met het invullen van uw postcode en huisnummer kunt u straks precies zien wat de inzameldata voor 2013 zijn.

Als u ook gebruik gaat maken van de nieuwe ROVA-app, dan kunt u straks per afvalsoort een herinnering in uw agenda zetten, zodat u altijd weet wanneer de container aan de weg gezet kan worden. Ook vindt u makkelijk informatie over alle afvalsoorten (grondstoffen) die u thuis tegen komt. U kunt zich nu alvast inschrijven voor de afvalkalender 2013 en de app. U ontvangt dan een e-mail van ROVA zodra deze beschikbaar zijn, zo hoeft u dat zelf niet in de gaten te houden. Ga naar: www.rova.nl/afvalkalender en schrijf u nu in.

Artikel delen:
Reacties 19
  1. Zo te zien zijn er anno 2012 nog personen die denken zich op een nieuwswebsite ergens voor op te kunnen geven zonder adres. Hoe triest!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.