Veelzijdig weekend in Popfrontcafé

Zwolle – Donderdag 15 november geeft de Schotse pop- rockband Tellison de aftrap van een muzikaal divers weekend in het Popfrontcafé te Zwolle. Vrijdag 16 november neemt de alternatieve band Khebaus het stokje over en op zaterdag 17 november wordt er afgesloten door hardtechnofeest TKZ Ontpopt. Entree voor deze avonden is gratis.

Tellison bestaat uit vier mannen die Fender telecasters, een jazz bass en 1960’s Ludwig drums bespelen. Pop-rock is wat ze maken en Tellison is de naam. Ze zijn bij elkaar gekomen na een aardbeving op het kleine eiland Arran in Schotland en sindsdien is de formatie onafscheidelijk. Na twee albums en verscheidene singles in de UK proberen ze nu voet aan Nederlandse grond te krijgen. Khebaus is een vanuit alle hoeken van het land samengestelde band die elkaar drie jaar geleden in Zwolle ontmoetten. Nachten in Hedon (o.a. tijdens de finale van De Doorbraak) met de daaropvolgende nabesprekingen resulteerde in een mix van Kraftwerk, Massive Attack, Basement Jaxx en Portishead. Khebaus hangt aan hun muziek het label Krautrock Nouveau.

Techno Kollektief Zwolle organiseert voor de eerste keer een keihard technofeest in Popfrontcafé. Een avond vol met aanstekelijke energie en de beste techno. Zwolse DJ-held Vicious, DJ Dopey en Wouter de Witte (Techno Kollektief Zwolle) nemen special guest Cruz Control mee om de eerste keer goed van start te gaan. Deze DJ stuurt meedogenloze hardtechno door de speakers en laat je oren nog dagen nasuizen.

INDIE CLUB: TELLISON

Locatie : Popfrontcafé, Zwolle
Wanneer : Donderdag 15 november
Open : 20:30 uur
Aanvang: 21:30 uur
Entree : Gratis

KHEBAUS

Locatie : Popfrontcafé, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 16 november
Open : 20:30 uur
Aanvang: 21:30 uur
Entree : Gratis

TKZ ONTPOPT

Line-up: CRUZ CONTROL / VICIOUS / WOUTER DE WITTE / DJ DOPEY


Locatie : Popfrontcafé, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 17 november
Open/Aanvang: 23:00
Entree : Gratis

Leeftijd: 16+

Artikel delen: