Sassenstraat opgefleurd met plantenbakken

Zwolle – Door de ondernemers in de Sassenstraat wordt er de laatste maanden hard gewerkt om de straat op de kaart te zetten. De statige straat werd woensdagmiddag voorzien van fleurige plantenbakken. En niet van die kleintjes… Ruim dertig ondernemers in de Sassenstraat in Zwolle hebben de handen ineen geslagen om hun straat beter bekend te maken en meer (winkelend) publiek naar de straat te trekken.

07-11-2012_nieuwe_plantenbakken_in_de_sassenstraat_03.jpg

Er is de afgelopen jaren een nieuw elan ontstaan in de Sassenstraat: nieuwe en unieke winkeltjes hebben zich inmiddels in de Sassenstraat gevestigd. Hier vindt u echte speciaalzaken van exclusieve kleding tot muziekinstrumenten, van kado-artikelen tot fietsen. Het is een aantrekkelijke straat voor ondernemers die zich er inmiddels hebben gevestigd en nieuwkomers om zich te gaan vestigen. Bezoekers van de Sassenstraat zullen nog meer het gevoel hebben dat ze in een uniek stukje van de binnenstad van Zwolle terecht zijn gekomen! Ruim een jaar geleden is de straat volledig opnieuw ingericht, afgelopen zomer is de passage tussen de Kapelsteeg en het Bethlehemkerkplein verfraaid door een prachtige, fleurige muurschildering van Henk Nyenhuis en nu dan: de plantenbakken!

07-11-2012_nieuwe_plantenbakken_in_de_sassenstraat_01.jpg

07-11-2012_nieuwe_plantenbakken_in_de_sassenstraat_02.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ze maken er in ieder geval goed werk van, maar is die band met grijze stenen waar de bloembak op staat geen geleider voor blinden en slechtzienden? Het is dan wel niet zo’n standaard ribbeltjespatroon, maar zo te zien ligt hij wel iets dieper zodat hij ‘voelbaar’ is en verderop lijkt ie netjes om de parkeerplaatsen heen te gaan.


  ⚠️ Meld

 2. De straat is nog lang niet wat het wezen moet, maar de eerste pogingen zijn hoopvol. Het zou mooi zijn als dit een succes gaat worden en de Sassenstraat een volwaardige winkelstraat gaat zijn.


  ⚠️ Meld

 3. Jammer dat het van die witte betonblokken zijn geworden, had het me mooier voorgesteld. Die rand? Die dient nergens voor als ik het zo zie?


  ⚠️ Meld

 4. Nou niet zeikerds, Wilbert heeft wel een punt. Als het een band is voor blinden en er staat zo’n bak in weg.. lijkt me niet echt de bedoeling.. Of het is BOEM is HO!?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.