Plan voor betere toegankelijkheid bij ZAC

Zwolle – Voetbalvereniging ZAC heeft volop ambities! Als bijna 120-jarige is de vereniging springlevend en biedt voetbalactiviteiten voor pupillen, junioren, senioren en oud-spelers, jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Voetballen op een zo hoog mogelijk niveau is zo’n ambitie, vorig jaar onder andere verzilverd door de promotie van ZAC 1 naar de 3e klasse. Echter daarmee stopt het niet, maar gaat het juist verder!

Om deze ambities de komende jaren te kunnen voorzetten moeten er op velerlei gebied nog heel veel gebeuren. Niet alleen om de kwaliteit van voetbal door alle lagen heen te verbeteren. Ook de faciliteiten moeten op diverse fronten worden verbeterd. Met onder andere de gemeente loopt de discussie over uitbreiding van de kleedkamer capaciteit. Op het gebied waar nog weinig aandacht voor is, waar ook iets moet gebeuren, is het toegankelijk maken van de ZAC-kantine en de naastliggende ruimten. Het plan is er om een lift en mindervalidentoilet te realiseren tussen het hoofdgebouw en het bijgebouw. Voor middelen wil ZAC aankloppen bij de Klaas-Jan Huntelaar foundation die middelen ter beschikking stelt aan amateurverenigingen om projecten te realiseren. Op dit moment zijn er 8 projecten aangemeld. Het project met de meeste stemmen krijgt financiële ondersteuning van de foundation. ZAC: "Wij willen net als in de voetbal graag winnen!!! Daarvoor hebben wij ieders hulp nodig. Ga naar de website van de Klaas Jan Huntelaar foundation en breng je stem uit op het project van ZAC. Stemmen gaat op basis van fair play. Iedereen die een e-mailadres heeft mag stemmen. Dus vragen wij een ieder – naast de vaders, moeders, broers, zussen en ook opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven, nichten en vrienden, vriendinnen en andere bekenden van onze leden – om te stemmen op het ZAC project! "

Klik hier (https://www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten/60-toegankelijk-maken-accommodatie-voor-jeugdige-invalide-sporters/1) om te stemmen op het ZAC project bij de Klaas Jan Huntelaar foundation.

Artikel delen: