Huisartsenpost Zwolle verhuist naar Isala Klinieken

Zwolle – Het is bijna zover. De Huisartsenpost Zwolle verhuist op dinsdag 6 en woensdag 7 augustus 2013 naar de nieuwbouw van Isala. Vanaf woensdag 7 augustus is de Huisartsenpost Zwolle ook operationeel vanaf de nieuwe locatie. Het telefoonnummer 0900-3336333 van de Huisartsenpost blijft na de verhuizing ongewijzigd.

Met de verhuizing naar de nieuwbouw van Isala wordt aangesloten bij de landelijke beweging om een huisartsenpost dichtbij de spoedeisende hulp van een ziekenhuis te vestigen. Daarmee wordt het advies van het ministerie van VWS gevolgd om acute zorg aan te bieden vanuit een centraal punt. Wie in de avond, de nacht of in het weekend spoedzorg nodig heeft, neemt eerst telefonisch contact op met de Huisartsenpost Zwolle. De patiënt krijgt na telefonisch overleg (triage) een zelfzorgadvies, een consultafspraak of een visite door de huisarts thuis. Blijkt er sprake te zijn van een ernstige of levensbedreigende situatie, dan wordt de patiënt meteen doorgestuurd naar de naastgelegen Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis. Zorg op de juiste plek en door de juiste persoon is bij spoedzorg van groot belang.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Inderdaad een relatief begrip, het is bijna zover.
    Hoop dat ze in de maand juli 2013 nog een bericht maken met het is bijna zover. Ben het anders vast vergeten dat ze in augustus over gaan.


    ⚠️ Meld

  2. Hahahaha ja ik dacht al aan een drukfout… Dat het december moest zijn of zo… Ze zijn in elk geval wel optimistisch dat het ‘al bijna’ zover is… 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.