Dieze-Oost praat over “wijkinformatie op maat”.

Zwolle – Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van Dieze-Oost uit voor het wijkplatform Dieze-Oost op dinsdag 13 november 2012. De bijeenkomst vindt plaats in De Terp, Radewijnstraat 1 en begint om 19.30 uur.

Dieze-Oost is een wijk waar veel veranderingen te zien zijn. De komende jaren zal de wijk nog meer veranderen. Daarom dit keer een speciaal wijkplatform met als thema “wijkinformatie op maat”. Tijdens een wijkmarkt krijgen aanwezigen informatie van o.a. SWZ, DeltaWonen, politie, Travers Welzijn en de gemeente Zwolle.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken. Wilt u de uitnodigingen en de verslagen digitaal ontvangen? Meldt u dan aan viawww.zwolle.nl/inloggen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. wel een mooi ide dit zo te doen alleen jammer met al dat SWZ gedoe van de laatste maanden kijken hoe het verloop zal wel druk worden bij het taffeltje SWZ veel vragen een bewoner


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.