HC Zwolle trots op eindresultaat hockeycomplex

Zwolle – Donderdagavond is het hockeycomplex van HCZwolle op sportpark ‘Het Hoge Laar’ officieel geopend door wethouder Gerrit Piek. Vele betrokken leden, sponsoren en relaties  waren hierbij aanwezig. De Zwolse wethouder is trots op het eindresultaat dat door de twee fusieclubs in korte tijd is neergezet en noemt het een schoolvoorbeeld voor andere sportverenigingen. Na een voetbalstadion, topsporthal en zwembad opnieuw een pareltje in de kroon van sportstad Zwolle.

hczwolle.jpg

Voorzitter van HC Zwolle, Gerwoud Hovenberg, spreekt van een sportieve aanwinst voor de stad Zwolle. “Gedurende het hele proces tot op de dag van vandaag heb ik twee clubs naar elkaar toe zien groeien. Iedereen die  daaraan heeft bijgedragen kan trots zijn op hetgeen, binnen alle facetten die bij een vereniging horen, tot op dit moment is gerealiseerd. Een prachtig nieuw hockeycomplex die zijn weerga in noordoost Nederland niet kent.”

Ook de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) spreekt zijn waardering uit voor de wijze waarop HCZwolle zowel de breedtesport als tophockey in noordoost Nederland tot een hoger niveau wil brengen. De club telt inmiddels ruim 1600 leden en 115 spelende teams. Hoofdsponsors zijn ABN-AMRO, Hemmink en Telstar. Vrijdag 6 juni 2011 is HCZwolle formeel opgericht. Vanaf september dit jaar worden de competitiewedstrijden gespeeld.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.