WijZ start buurtrestaurant in Stadshagen

Zwolle – WijZ opent op vrijdag 16 november het buurtrestaurant De Streek in Stadshagen. Een buurtrestaurant is een plek waar wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten en waar gezamenlijk wordt gegeten.

Buurtrestaurant de Streek is een laagdrempelige eetgelegenheid voor buurtbewoners uit Stadshagen. Ontmoeting met buurtgenoten staat centraal. Het buurtrestaurant kan starten, dankzij de inzet van vrijwilligers uit de buurt. De Streek is, na de Keuken van Zuid in Ittersumerbroek en Radewijntje in Dieze het derde buurtrestaurant van WijZ. De vestiging in Stadhagen onderscheidt zich door de toepassing van biologische producten, veelal afkomstig uit de omgeving. Met ingang van november kunnen inwoners van Stadshagen elke 3e vrijdag van de maand aanschuiven  voor een smakelijke streek 3-gangenmaaltijd, met ter afsluiting een kop koffie / thee.

Vrijdag 16 november staat een echte winterse kost op het menu: boerenkool met worst en hutspot met sudderlapje. Aanmelden bij de beheerder van het Cultuurhuis,Werkerlaan 1, tel. 038 – 8 515 761. De kosten voor het complete menu bedragen slechts € 7,- . Het menu voor de komende maanden wordt gepubliceerd op de website van WijZ: http://www.wijz.nu/ en op http://www.cultuurhuis.nl/

Artikel delen: