Holtenbroek praat over sloop aan de Bachlaan

Zwolle – Wijkwethouder Gerrit Piek nodigt bewoners van Holtenbroek uit voor het wijkplatform Holtenbroek op woensdag 14 november 2012.

De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20 en begint om 19.30 uur. Tijdens het wijkplatform wordt uitleg gegeven over de ingrijpende veranderingen op het Sportpark Het Hoge Laar. Tevens worden de veiligheidsmaatregelen rondom de sloop van de Bachlaan toegelicht. Verder komen actualiteiten aan de orde als project Schoolsportvereniging Holtenbroek waarin kinderen kennis maken met diverse sporten, het zwerfafvalproject en een terugblik op het Wannningstatecongres. De gemeente Zwolle organiseert minimaal één keer per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken. Wilt u de uitnodigingen en de verslagen digitaal ontvangen? Meldt u dan aan via www.zwolle.nl/inloggen.

U kunt ook volgen op Twitter via @wspnoord en @gballintijn

Artikel delen: