Noord-Ierse rockformatie Therapy? naar Hedon

Zwolle – Met hits als Screamager en Nowhere kun je gerust zeggen dat ze bij hebben gedragen aan het geluid van de jaren negentig. Dat doet echter niet af aan het feit dat de Noord-Ierse rockformatie Therapy? nog steeds relevant is en met alweer het dertiende album nog steeds kwaliteit weet te leveren. Woensdag 21 november brengt de formatie het werk A Brief Crack Of Light live ten gehore in Zwols poppodium Hedon. De support is deze avond van LaFaro.

Therapy? beleefde vooral in de jaren ‘90 zijn gloriedagen, maar nog steeds is het een rockband van formaat. Door altijd hun eigen weg te gaan en nooit aan trends te confirmeren verwierven zij een trouwe fanbasis. De heren hebben inmiddels al dertien platen op de plank liggen en hebben op vele festivals gespeeld, waaronder meerdere malen op Rock Werchter. De laatste plaat A Brief Crack Of Light is een donkerdere plaat dan voorgaande albums, maar de heren zijn creatief weer helemaal terug van weggeweest. Hard gitaarwerk, gekke loopjes en loodzware riffs bevinden zich op wederom een beresterk Therapy?-album.

LaFaro

De eveneens Noord-Ierse band LaFaro zorgt deze avond voor een gepaste opwarmer voor Therapy?. Begin dit jaar stonden de rockers op Eurosonic, wat het startschot vormde voor een uitgebreide Europese tour. Loeiharde alternatieve rock en metal die je met gemak bij de les houdt.

THERAPY?

Support: LAFARO

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Woensdag 21 november

Open : 20:00 uur

Aanvang: 21:00 uur

Entree : € 19,00 – excl. €1,- servicekosten

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.