Opening multimediatheek Zoekplein Frion

Zwolle – Maandagmiddag opende wethouder Vedelaar van de gemeente Zwolle op een feestelijke manier het Zoekplein van Frion. Het Zoekplein is een nieuwe multimediatheek voor mensen met een verstandelijke beperking, hun wettelijk vertegenwoordigers en medewerkers van Frion. Het is uniek in deze regio vanwege de aanwezige materialen en expertise van communicatie met mensen met een beperking. Het Zoekplein bevindt zich in het nieuwe kantoor van Frion, aan de Govert Flinckstraat 31 in Zwolle.

12-11-2012_opening_zoekplein_frion-govert_flinckstraat-vedelaar_05.jpg

Het Zoekplein is een interactieve plek waar ontmoeten, vragen, zoeken, leren en beleven centraal staan. Het Zoekplein is nieuw en uniek in de regio omdat het een middel is om de communicatie te stimuleren en kennis en ervaringen te delen. Met de antwoorden en middelen uit het Zoekplein kunnen mensen met beperking meer regie voeren over hun eigen leven vanuit eigen kracht. Daardoor zijn zij beter in staat om mee te doen in de samenleving. Ook zijn in het Zoekplein leerwerkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking opgenomen.

12-11-2012_opening_zoekplein_frion-govert_flinckstraat-vedelaar_01.jpg

12-11-2012_opening_zoekplein_frion-govert_flinckstraat-vedelaar_03.jpg

12-11-2012_opening_zoekplein_frion-govert_flinckstraat-vedelaar_04.jpg

Frion wenst een langdurig voortbestaan van dit Zoekplein. Het Zoekplein wordt echter niet betaald vanuit reguliere AWBZ-gelden. Alle aanwezige materialen zijn aangeschaft met subsidie of door sponsoring. Dankzij deze financiële steun kunnen mensen met een verstandelijke beperking gebruik maken van de middelen en expertise die het Zoekplein biedt. Organisaties die deze wens een warm hart toedragen, kunnen contact opnemen met de heer Kees van der Pol, medewerker sponsoring en subsidie van Frion.

12-11-2012_opening_zoekplein_frion-govert_flinckstraat-vedelaar_02.jpg

12-11-2012_opening_zoekplein_frion-govert_flinckstraat-vedelaar_06.jpg

12-11-2012_opening_zoekplein_frion-govert_flinckstraat-vedelaar_07.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
 1. @Cissie

  Ik werk zelf niet bij Frion maar ontvang de ’thuiszorg’ van the lady in red die met kanjer Alex op de foto staat en samen met andere betrokkenen dit mooie initiatief mogelijk heeft gemaakt. Vandaar dat ik niet geheel onbevooroordeeld ben oftewel trots ben.


  ⚠️ Meld

 2. hoi bas en petra hebben een vraag je zo
  bas en petra wil graag bij jullie sinterklaas en zwarte pieten spelen op de kantoo als dat uit kom wij wonen zelf op de ternastesraat en de sint is dan bas en zwartepieten zijn petra martin en pascal en nog een piet moeten even kijken ik we hebben zelf onze pakken daarom is mijn vraag als dat moglijk is laat mijn even weten ik hoor graag van jullie weer gr bas en petra


  ⚠️ Meld

 3. als ook anderen lok: ook willen dan hoor we het ook graag en een nog aanstaande vrijdag 30 november mogen ook alle lok: van frion naar de golfslag komen dan is het daar een groot sinterklaas feest van 19.30 tot half tien ??2,00 persoon geef dit even ook door aan alle clienten iedereen is van harte wel kom op de grote sinterklaas feest gr bas en petra


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.