DJ-koning Don Diablo naar Hedon

Zwolle – Zaterdag 24 november is het tijd voor een nieuwe editie van University of Dance. Deze keer brengt het dance-event niemand minder dan DJ-koning Don Diablo naar het Zwolse poppodium Hedon. Met zijn elektronische sound heeft deze DJ alle grote clubs en festivals ter wereld gezien, maakt hij remixes voor o.a. Gorillaz en Public Enemy en wordt zijn muziek gebruik in tv-programma’s als CSI en games als Need For Speed.

De Nederlandse DJ Don Diablo is er een van wereldformaat, zijn sets van over de hele wereld (zoals op Glastonbury, Creamfields en Ibiza) zijn hiervan het bewijs. Hij heeft een unieke draaistijl en mixt verschillende muziekgenres moeiteloos tot een dansbare elektronische sound. Bekende remixen voor grote acts als Gorillaz, Public Enemy, Tinie Tempah en Cassius kwamen van zijn hand. Live staat Don Diablo altijd garant voor een energieke show met een rauw geluid en een onvergetelijke nacht.

Apster
Apster is een DJ/producer die samenwerkt met grote namen in de dance-scene, zoals Bassjackers, Quintino, Afrojack, en last but not least de Amerikaanse artiest Pitbull. Inmiddels staat Apster nationaal en internationaal zijn mannetje op festivals als Nope is Dope en Latin Village met zijn stevige Electro House sound.

Condance
Condance is het nieuwste eclectische dancecollectief van Zwolle en omstreken. Één MC, twee DJ’s, één gedachte en dat is feest bouwen. De mannen van Condance zullen je warm welkom heten met hun grote verscheidenheid aan muziekstijlen. Van Hiphop tot House, van R&B tot Moombahton en alles wat hier tussen zit.

UNIVERSITY OF DANCE

Support: DON DIABLO / APSTER / CONDANCE / RON SIMPSON / WONDERBOYS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Zaterdag 24 november

Open / Aanvang: 23:00 uur

Entree : € 10,00 (vvk) – € 12,50 (deur) – excl. €1,- servicekosten

Leeftijd:: 18+

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Terug naar zijn Zwolse roots 🙂
    Ik herinner me nog dat ik op Windesheim zat en hij de weekends over de wereld zwierf, in de hoop op tijd terug te zijn voor de colleges.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.