PEC Zwolle Vrouwen strijden voor een prijs

Zwolle – Na de fraaie overwinning op sc Heerenveen en het goede spel tegen FC Twente in de Grolsch Veste zal een overwinning vrijdag 16 november tegen FC Utrecht in het PEC Zwolle Stadion noodzakelijk zijn om in het linker rijtje te eindigen.

 

Na de wedstrijd tegen Utrecht is elke te spelen wedstrijd een finale. Wat een tegenstelling ten opzichte van de competitie van vorig jaar. Hier doe je het als speelsters en club voor; strijden voor een prijs, een doel. De eerste wedstrijd tegen FC Utrecht verliep voor PEC Zwolle slecht. De Zwolse vrouwen waren beter. De wedstrijd leek te eindigen in een bloedeloos gelijkspel toen toch FC Utrecht in blessuretijd toesloeg. Een verlies wat onnodig was en waar daardoor dure punten werden verspeeld. Revanche dus vandaag. De meiden zullen er ieder geval weer strijd voor leveren. FC Utrecht heeft een jonge en enthousiaste ploeg. Veel jonge talenten zijn al in de eerste selectie opgenomen. U bent van harte welkom in het IJsseldelta Stadion. De wedstrijd begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

De ingang is via het Spelershome aan de voorzijde van het Stadion aan de Ceintuurbaanzijde. In het spelershome staan onze vrijwilligers weer voor u klaar. U kunt daar consumpties en versnaperingen kopen.

 

Voor aanvang van de wedstrijd, in de pauze en na de wedstrijd zal er oude wedstrijdkleding van de vrouwen verkocht worden in het Spelershome.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Lees elke keer hier dat de dames op het eind de wedstrijd verliezen en er wordt dan gezegd dat ze onnodig verloren hebben .Zoals hier ook staat beschreven tegen de dames van Utrecht dat die in de laatste minuten hebben toegeslagen.Dan lijkt het mij niet meer als billijk dat de dames wat langer tot het laatste fluitsignaal de voorsprong vasthouden en daarvoor vechten .Anders komen ze toch conditie tekort


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.