Man looft beloning uit voor aanhouding van dierenbeul

Zwolle – Een man uit Rotterdam heeft een bedrag van 5.000 euro beschikbaar gesteld voor degene die informatie verstrekt, die leidt tot de aanhouding van de dader, die vorige week in de Sumatrastraat een kat vastbond aan een auto.

politie_logo_4.jpg

Het dier werd woensdag 8 november jl. dood onder een blauwe bestelwagen aangetroffen. De eigenaar van de auto, die een bedrijf heeft, blijkt part noch deel aan dit incident te hebben maar voelt zich door de publiciteit, waaronder een foto van zijn bus op internet ernstig benadeeld. De politie vraagt getuigen die informatie hebben over deze zaak contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden verstrekt bij Bel M. (Meld Misdaad anonieM via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik vind het al erg dat iemand dat doet maar net zo erg vind ik dat iemand zijn of haar mond dicht houdt tot er een beloning komt voor de info als iemand iets gezien heeft dan vind ik dat hij of zij dat gewoon bij de politie moet melden want denk erom dat had net zo goed met je eigen hond of kat kunnen gebeuren!
    Ik hoop dat de dader gevonden wordt


    ⚠️ Meld

  2. Een hechte /gesloten gemeenschap, Sumatrastraat en omgeving, waar je dus zomaar zelf de dupe van kunt worden als ‘hecht’ gemeenschapslid, want zo werkt het nou eenmaal je komt een keer knel te zitten en durf je uit angst voor je eigen leven niets meer te zeggen. Fijne hechte kliek.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.