PEC Zwolle Sinterklaasliedjes CD voor Youth United

Zwolle – Hé, ben jij nog geen lid van Youth United PEC Zwolle? Dan is het nu wel héél leuk om het wel te worden, want als je nu lid wordt van de Kidsclub of de Juniorclub krijg je namelijk een heel gaaf welkomstgeschenk, de PEC Sinterklaasliedjes CD!! Nu al een collecters item!

pz_sinterklaasliedjes.jpg

Het lidmaatschap kost maar €12,50 per seizoen en hier krijg je heel veel voor terug, zoals allerlei spannende en leuke activiteiten, een echte fotoshoot met de spelers, een leuke kaart op je verjaardag en tickets voor thuiswedstrijden van PEC Zwolle. Daarnaast wordt je zelfs uitgenodigd om mee te lopen met een speler van PEC Zwolle tijdens een wedstrijd! Als dat niet gaaf is! Aanmelden is heel makkelijk, want vanaf zaterdag 17 november tot en met woensdag 5 december kun je lid worden van Youth United in de fanshop van PEC Zwolle. Je kunt hier tijdens de uitgebreide openingstijden terecht en krijgt meteen jouw unieke PEC Sint CD mee naar huis.

Lid worden kan ook bij de informatie kraam van Youth United vóór de thuiswedstrijd van PEC tegen VVV op vrijdag 30 november a.s.Tijdens thuiswedstrijden van PEC Zwolle kun je ook altijd lid worden in het supporters café.

Artikel delen: