Extra parkeerruimte in weekend bij Wehkamp

Zwolle – Wist u dat u op zaterdagen, koopavonden en koopzondagen ook op het Wehkampterrein (Meeuwenlaan) uw auto kunt parkeren? Als het druk is in de binnenstad is de parkeervoorziening bij het online warenhuis een prima alternatief. Daar kunt u op een steenworp afstand van het centrum tegen een relatief lage vergoeding uw auto parkeren.

parkeren_zwolle.jpg

Naast de extra parkeerplaatsen bij Wehkamp is het ook mogelijk om (gratis) te parkeren bij het Provinciehuis (Luttenbergstraat). Dankzij de extra parkeerruimtes kunt u op drukke momenten altijd een parkeerplaats vinden. Zo is de binnenstad altijd goed bereikbaar. Op zaterdagen in november en december is het Zwolse stadshart zelfs nog sneller bereikbaar. Als u op 17 november, 24 november, 1, 8, 15, 22 of 29 december bij het parkeerterrein van Wehkamp parkeert, kunt u gebruik maken van de fietstaxi naar het centrum. Tussen 11.00 en 18.00 uur zijn er twee fietstaxi’s aanwezig die u gratis van en naar het Rodetorenplein brengen.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Betalen op het Wehkamp terrein waar je door de weeks gratis je auto kan neerzetten? Nu moet je dus eerst 500/1000 meter lopen om naar jouw bestemming in de stad te lopen en ook nog dokken? Volgens mij was het hier vorig jaar toch gratis op bepaalde koopavonden?


    ⚠️ Meld

  2. Zelfs Sinterklaas moet bezuinigen zo te zien, want hij heeft zijn prachtige schimmel ingeruild voor een pony en die zijn een heel stuk goedkoper in onderhoud dan volbloed paarden.
    Of zou er op de PR-afdeling van de gemeente zoals vaker weer eens ondoordacht een campagne zijn opgezet?


    ⚠️ Meld

Reageer