MEvR de Wit maakt jaarprent Grafisch Atelier Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 16 november om 17.00 uur wordt in het Grafisch Atelier Zwolle in Cultuurwerkplaats R10 aan de Rieteweg 10 te Zwolle weer op feestelijke wijze de jaarprent uitgereikt aan donateurs.

De prent werd dit jaar gemaakt door illustrator en vlekkenkunstenaar MEvR de Wit, alias Marlies de Wit. Zij maakte de vrolijke zeefdruk Midzomernacht met dansende beren. Dieren en vlekken spelen in het werk van MEvR de Wit een grote rol. In het Grafisch Atelier Zwolle/R10 is ook een kleine expositie te zien van ander werk van Marlies de Wit. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Het GrAZ is een open grafiekwerkplaats in Cultuurwerkplaats R10. Vaak zijn er kunstenaars aan het werk maar iedereen kan er een workshop zeefdrukken volgen.Grafiek is kunst die gemaakt wordt in een oplage en dus betaalbaar voor iedereen. Dankzij de ondersteuning van donateurs kan deze werkplaats open blijven. Als dank daarvoor ontvangen zij jaarlijks een prent, gemaakt door een Zwolse kunstenaar. Voor meer informatie kijkt u op de website www.r10.nl.

Artikel delen:

Reageer