PvdA organiseert bijeenkomst over ondernemerschap

Zwolle – De PvdA-Zwolle organiseert op vrijdag 23 november om 20.00 uur een bijeenkomst over ZZP-ers, kleine ondernemers en arbeidsmarkt. Tweede-Kamerlid Mei Li Vos is aanwezig om hierover met de aanwezigen in gesprek te gaan.

Mei Li Vos zal haar eigen uitdagende visie geven op de positie van ZZP-ers en arbeidsmarkt. Ook wordt er aandacht besteed aan de passages in het Regeerakkoord over ZZP-ers en ondernemerschap. Bij ZZP-ers zijn hier veel vragen over. Ook gaat Mei in op de invloed van het toenemend aantal ZZP-ers en wat dit betekent voor de arbeidsmarkt en de economie. Er is volop gelegenheid voor de aanwezigen om met elkaar en Mei in discussie te gaan. De PvdA-Zwolle nodigt ook ZZP-ers of kleine ondernemers (niet-leden) nadrukkelijk uit naar de bijeenkomst te komen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Regiokantoor aan het Diezerplein 33. Afhankelijk van de belangstelling wijken we eventueel uit naar een andere locatie. Aanmelden in verplicht. Dat kan bij Edwin Broekman (PvdA-Zwolle) via de email e.broekman@telfort.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Teleurstellend dat alleen Mei Li Vos is uitgenodigd. Dat wordt dus helaas een PvdA-verhaal waarbij slachtofferschap centraal staat. Ik voorspel u: dit is weinig inspirerend. Ondernemers herkennen zich niet in de PvdA én vooral niet in Mei Li Vos.


    ⚠️ Meld

Reageer