Basketbal supporters organiseren speculaasactie

Zwolle – Tijdens de komende wedstrijden van Landstede Basketbal zal er een speculaasactie gehouden worden voor Tanner’s Totes. Deze stichting is al op 12-jarige leeftijd door Landstede Basketbal-speler, Tanner Smith, opgericht. Doel van de stichting is om kinderen met kanker die langdurig in het ziekenhuis moeten blijven weer (even) te laten lachen. Michelle, Melanie en Mirthe waren zo onder de indruk van zijn verhaal, dat ze wilden helpen!

tanners.jpg

De jonge dames hebben daarom bedacht om tijdens de komende twee thuiswedstrijden (17 en 25 november) speculaasbrokken te gaan verkopen. De opbrengst gaat naar Tanner’s Totes. “Totes” zijn een soort draagtassen. Hierin stopt de stichting allerlei kadootjes en gebruiksartikelen voor de zieke kinderen. De supporters roepen dus iedereen op om deze speculaasbrokken te kopen bij de stand in het Landstede Sportcentrum. Ze kosten € 3,00 per verpakking en je krijgt er 3 speculaasbrokken voor!

Kun je nu niet bij deze wedstrijd komen, maar wil je wel speculaasbrokken bestellen. Laat het de meiden dan weten via: tannertotes@gmail.com.

LAAT KINDEREN MET KANKER LACHEN
STEUN TANNER’S TOTES
KOOP 17 OF 25 NOVEMBER SPECULAASBROKKEN BIJ DE STAND

Artikel delen:

Reageer