Versnelde mbo-opleiding Kinderopvang voor volwassenen

Zwolle – In februari 2013 start Landstede Training, Opleiding & Advies voor Volwassenen aan de Fuchsiastraat  in Zwolle met een vernieuwde en versnelde opleiding Pedagogisch Medewerker 3 Kinderopvang. Studenten van 18 jaar en ouder kunnen in 1,5 tot 2,5 jaar een diploma halen.

Er is veel vraag naar een start halverwege het schooljaar voor studenten die dan juist de vooropleiding hebben afgerond. Hierdoor is een doorstroom zonder pauze mogelijk. Ook voor schoolverlaters die gestopt zijn met een andere opleiding kan deze start halverwege het jaar ideaal zijn. De opleiding leidt mensen op tot het zelfstandig leiden van een groep kinderen in een Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang of Peuterspeelzaal. Tijdens de opleiding lopen studenten stage in verschillende kinderopvangvoorzieningen.

Op donderdag 22 november van 18.00 tot 21.00 uur is er een Landstede Open Avond aan de Fuchsiastraat 1 in Zwolle. Studenten die interesse hebben in deze opleiding kunnen dan meer informatie krijgen over de opleiding en de start in februari 2013.Contactpersoon: Anneke Grolleman
Fuchsiatraat 1, Zwolle
Tel. 088-8508125

Artikel delen:

Reageer