Intocht Sinterklaas Stadshagen

Zwolle – Net als in voorgaande jaren zal Sinterklaas ook dit jaar, natuurlijk samen met zijn Zwarte Pieten, de kinderen van Stadshagen bezoeken. De werkgroep Sinterklaas van Stadshagen Totaal heeft contact gehad met de sint en hij komt aan op 24 november. Op 1 december komen de Pieten nogmaals langs in Stadshagen om samen met de kinderen van Stadshagen te eten.

De Sint komt dit jaar op 24 november naar Stadshagen. Hij zal rond 13.30 uur aankomen bij de haven van de Milligerplas, Waterlelie. Vanaf 14.00 uur zal de Sint op zijn paard en samen met zijn Pieten een tocht maken door Stadshagen. Muzikaal zal hij hierbij begeleid worden door Muziekvereniging Kunst na Arbeid. Rond 15.00 uur komt de hele stoet aan bij het winkelcentrum van Stadshagen en vanaf 15.30 uur zal in het Cultuurhuis het Stadshagen Sinterklaasfestijn plaats vinden voor kinderen van 4-8 jaar. Natuurlijk is Sinterklaas ook bij dit feest aanwezig. Misschien zijn er kinderen die iets willen laten zien aan de sint of misschien zelfs wel willen optreden! Dan kunnen ze dat doorgeven via de mail: info@stadshagentotaal.nl Zullen zijn Pieten de tent nog op zijn kop zetten en kan Sinterklaas ze een beetje in toom houden? De entree is gratis, maar Vol=Vol.

De route van de intocht is als volgt(onder voorbehoud van eventuele wijzigingen):

Start haven Milligerplas, re Waterlelie, li sterrenkroos, li Fonteinkruid, re Werkerlaan, li Mastenbroeerallee, re Klokkengieterlaan, li Glazenmakerstraat, re Herautstraat,re Pottenbakkerstraat, li Turfdragerstraat, re Uurwerkerstraat, li Klokkengieterpad, re Twistvlietpad, li Binnendijkstraat, re Frankhuizerallee, re Belvederelaan, re Wade.

Smullen met de pieten op 1 december

Niet alleen op 24 november zijn er Zwarte Pieten in Stadshagen. Op 1 december komen de Pieten nogmaals langs om met de kinderen van Stadshagen te eten in het winkelcentrum . De Pieten kunnen heel wat op, want ze zullen om 10.00, 11.00, 12.00, 14.00 en 15.00 uur eten. De Pieten moeten natuurlijk ook goed eten, want al dat geklim op daken en gesleep met zakken vol met cadeaus kost heel veel energie! De Pieten zouden het heel gezellig vinden als er heel veel kinderen komen ontbijten. Het Smullen met de pieten vindt plaats in de tent in het winkelcentrum, Wade, en deelname is gratis. Kaarten kun je halen bij Kinderwinkel Spruit.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer