Dijkverlegging onderwerp bij Wijkplatform Spoolde

Zwolle – Wijkwethouder Filip van As nodigt bewoners van Spoolde uit voor het wijkplatform Spoolde op woensdag 21 november 2012. De bijeenkomst vindt plaats in Buurthuis Eben Haezer, Nilantsweg 109 en begint om 20.00 uur.

Tijdens het wijkplatform wordt onder andere een toelichting gegeven over de stand van zaken herinrichting van de Turnhoutsweg / Boeierweg en omstreken. Verder wordt er een informatief filmpje van waterschap Groot Salland over Ruimte voor de Rivier/ dijkverlegging vertoond.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert minimaal één keer per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken. Wilt u de uitnodigingen en de verslagen digitaal ontvangen? Meldt u dan aan via www.zwolle.nl/inloggen.

Artikel delen:

Reageer