PEC Zwolle en Wezo starten parkeerservice

Zwolle – Onlangs is er een samenwerkingscontract tussen PEC Zwolle en Wezo ondertekend door Algemeen Directeur van PEC Zwolle, Edward van Wonderen en Commercieel Manager van Wezo, Walraad van Dalen.

Wezo verzorgt sinds eind september met een ploeg enthousiaste PEC Zwolle-liefhebbers de parkeerdienst tijdens de thuiswedstrijden. Dit houdt in dat de medewerkers van Wezo de bezoekers van PEC Zwolle naar hun parkeerplaatsen begeleiden en ervoor zorgen dat er geen plekken onbenut blijven. Eén van de Wezo-medewerkers: ,,Als lid van het parkeerteam ben ik voor de wedstrijd aan het werk op de parkeerplaats. Ik draag tijdens het werk een mooie PEC Zwolle dienstjas en ben zo ook onderdeel van PEC Zwolle!” Van Wonderen is blij met de samenwerking: ,,Het is mooi dat wij de Wezo en haar medewerkers een podium kunnen geven, zodat ze aan ons zakelijke netwerk kunnen laten zien hoe ze te werk gaan.”

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Goede ontwikkeling dat PEC Zwolle de maatschappelijke betrokkenheid steeds verder uitbreidt.
    Het is een zegen voor de club en de maatschappij dat de supporters enkele jaren geleden het arrogante bestuur van van Vliet en consorten na een moeizame strijd uiteindelijk hebben weten weg te krijgen.    ⚠️ Meld

Reageer