Videobeelden Intocht Sinterklaas Zwolle

Zwolle – Zoals beloofd eerder vandaag hebben we, naast de complete fotoreportage hier nu ook de videobeelden voor u klaar staan, gemaakt op en rondom het Rodetorenplein tijdens de Sinterklaasintocht Zwolle 2012. We hebben de complete ruwe videoregistratie voor u klaargezet zodat u het helemaal kunt terugkijken.

ios-horizontaal.png  
Gebruikt u deze link ook wanneer u via een ander mobiel apparaat, QuickTime of VLC wilt kijken.

Weblog Zwolle bedankt Citycentrum Zwolle voor de gastvrijheid, A&C Computers voor de internetverbinding ter plaatse en de Airplay Media Stichting voor de meercameraregie en de video- en geluidsregistratie.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. erg groot beeld ook pff dus niet. ik denk ik ga met de kids even kabeltje aanleggen naar de tv moeten we er een vergrootglas bij pakken dat is dus minder.


  ⚠️ Meld

 2. Uit de beelden blijkt maar weer eens hoe belangrijk de GENERAL MANAGER van ZOo zich voelt. Bij de ontvangst, op de boot, staat ‘oma’ soms zelfs vóór de Sint @#%^&


  ⚠️ Meld

 3. Net teruggekeken op een leuke middag voor de kids. :D:D

  Hoor trouwens ook op een gegeven moment een sinterklaasliedje op het ritme van 2unlimited – no limit.
  Iemand enig idee hoe ik daar aan kan komen? Klinkt gezellig 🙂

  Overigens zijn de beelden vanuit de browser bij mij alleen mini te bekijken, dat is een beetje jammer. Maar wel leuk dat het sowieso terug te kijken is 🙂


  ⚠️ Meld

 4. Oeps! Sorry mensen, ik ging er vanuit dat als het bij mij (Safari op de Mac) wel full screen zou werken dat het overal zo zou zijn. Ik heb de player aangepast en nu zijn de beelden wel groot te bekijken. Sorry voor m’n late reactie, het is zondag. 😉


  ⚠️ Meld

 5. denk dat ze het bijgewerkt hebben kan het nu wel in het groot bekijken complimenten. 8) en me mischien even googlen;) of youtube succes 🙂


  ⚠️ Meld

 6. @Hans – een schandalige late reactie. Wel 3 (DRIE!) hele minuten!! 8)8)8)
  Na een pagina refresh kan ik hem nu wel netjes full screen bekijken. Zelfs op zondag! 🙂


  ⚠️ Meld

 7. Mooie beelden,

  Ik was er zelf bij maar is ook leuk om hier terug te zien!! hopelijk volgend jaar weer, alleen jammer van de live stream mijn moeder kon niet alles meekijken maar als een kabel stuk is houdt het op natuurlijk.

  toch profie gedaan iedereen!


  ⚠️ Meld

 8. super genoten vamorgen met het hele gezin van het terugkijken van de beelden. lekker in bed gekeken!
  dank jullie wel voor het beschikbaar stellen!

  oh en @programma die mensen van rtv zoo zijn inderdaad asociaal bezig geweest maar dat is altijd al zo geweest. waar jullie je bescheiden op de achtergrond opstelden stonden zij liever in het middelpunt van de belangstelling dan de sint. past wel bij een titel als general manager.

  weblog zwolle heeft hiermee laten zien dat zij zonder subsidie de hele wereld videobeelden kan laten zien en nog lang ook! een uur en een kwartier! van onze mooie traditie. volgend jaar weer alsjeblieft!!


  ⚠️ Meld

Reageer