Dronken Zwollenaar slaat man in elkaar

Zwolle – De politie heeft in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 november op de Grote Markt een 18-jarige man uit Zwolle aangehouden voor de mishandeling van een 21-jarige man uit Slagharen.

De Zwollenaar wordt er van verdacht de man uit Slagharen een aantal keer op zijn gezicht te hebben geslagen. Vermoedelijk kwam dat omdat de man onder invloed was van alcohol en daarom werd uitgelachen. Agenten waren in de buurt en konden de man meteen aanhouden en overbrengen naar het bureau.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Uitgelachen worden omdat je onder invloed van alcohol bent? In wat voor een maatschappij leven wij? Terecht dat de man uit Slagharen een beste punter op de neus heeft gekregen.


  ⚠️ Meld

 2. Ach natuurlijk, smeuiig om dit zo te lezen… hier even het werkelijke verhaal. Jongelui gaan gezamelijk nog even de stad Zwolle bezoeken. En gezellig is het. Tot dat zij een man in behoorlijke staat van onbewustzijn op de straat zien liggen. Ze zijn de beroersten niet en schieten te hulp nadat hen is gevraagd deze persoon naar huis te brengen. Het valt hen zwaar en een van de jongeren vraagt om HULP bij postende agenten … tja deze voelen zich niet tot actie verplicht en wippelen deze jongen af. Vol goede moed zetten zij hun zetten zij hun hulp actie voort totdat ze worden verstoord door een groep jongens die het nodig vonden om te uitdagende opmerkingen te maken …” ga je papaatje toch naar huis toe brengen stelletje ….(hier word het niet netjes meer) en Tja, een van de behulpzame jongere heeft nou opdat moment zijn lontje niet lang genoeg en laat zijn (reactie niet goedkeurend) reactie op zijn manier zien. Zijn vrienden proberen hem te kalmeren …. maar ze krijgen nu WEL hulp van de agenten … hij word zonder enig twijfel meegenomen naar het buro … DE VRAAG IS …. wat is hier fout gegaan?? Men denkt te kort zichtig. Men slaat van zich af en dit is fout ( juist helemaal goed ) Maar WAAROM slaat men van zich af?? Tja dat zit niet in een opleiding tot agent om dat na te gaan, en vast ook veel te moeilijk …. en waarschijnlijk te hulp schieten waar dat word gevraagd cq begeleiding wat de jongeren moeten doen met een persoon dit teveel of verkeerde middelen heeft gebruikt is waarschijnlijk ook veel te moeilijk … ach als iemand van zich af beukt Kijk daar kunnen ze wat mee … in de boeien …. duidelijk toch???


  ⚠️ Meld

 3. Waarschijnlijk wilden die jongens juist een reactie van de ”helpende” jongens. Je kunt het beste boven de ”uitlokkende” partij gaan staan door ze te negeren. En ik begrijp het ook wel van de ”uitlokkende” partij, iemand die straalbezopen is doet vaak rare dingen. En zeg nou zelf heb jij niet eens iemand uitgelachen omdat diegene teveel gedronken had?


  ⚠️ Meld

 4. Slaan is slaan is verkeerd, dus ja, in de boeien is de bedoeling. Los daarvan, als de politie niet wilde assisteren (waar ook nog tal van redenen voor kunnen zijn), is niet geheel netjes. Maar geen excuus.


  ⚠️ Meld

Reageer