Elfde editie Vuurvogel Familieconcert

Zwolle – Op zondagmiddag lieten alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. In dit 11e, inmiddels traditionele, familieconcert voor jong en oud presenteerden meer dan 170 jonge musici zich in de mooie topsporthal van Landstede.

 vuurvogel_7.jpg

Hoewel het totale ledenaantal alweer is gestegen, was de organisatie er in geslaagd om al deze musici binnen één concert de revue te laten passeren. De ensemble’s die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Fluitensemble Toverfluit, Koorschool Konstantijn, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatsgenoemd orkest telt momenteel 70 leden en verzorgde in het voorjaar op het Bevrijdingsfestival Overijssel het openingsconcert met Erwin Nyhoff en Lenny Kuhr.

vuurvogel_12.jpg 

vuurvogel_14.jpg

vuurvogel_3.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

vuurvogel_2.jpg

vuurvogel_1.jpg

vuurvogel_5.jpg

vuurvogel_6.jpg

vuurvogel_8.jpg

vuurvogel_9.jpg

vuurvogel_10.jpg

vuurvogel_11.jpg

vuurvogel_13.jpg

vuurvogel_15.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ook bedankt voor de mooie foto’s. Ben er erg blij mee!! Ga zo door..
  Het was ook een leuke middag, goed weergegeven op de foto’s.


  ⚠️ Meld

 2. Beste harry mooie foto’s onder vermelding van jouw naam en weblogzwolle.nl gebruik ik een paar foto’s voor mijn video (verslag) van het elfde Vuurvogel familieconcert is binnenkort te zien op YOUTUBE ceesdebeuk.

  vriendelijke groet Cees Beukelman


  ⚠️ Meld

 3. an harry toesteming gevraagd en hij vond het goed als ik weblogzwolle.nl er in zou vermelden. Zowel weblog als harry staan duidelijk vermeld in aftiteling!
  gr Cees


  ⚠️ Meld

Reageer