Politie zoekt verwarde Russische vrouw

Zwolle – De politie is op zoek naar mensen die zaterdagavond 17 november tussen 20.30 uur en 22.00 uur een vrouw van buitenlandse afkomst hebben gezien of gesproken in Zwolle.

Een voorbijganger trof zaterdagavond op de Hanekamp een verwarde en geëmotioneerde vrouw aan. Ze sprak Russisch en vroeg om hulp. De politie wil graag weten waar ze vandaag komt en is op zoek naar mensen die haar hebben gezien of gesproken. De vrouw is ongeveer 1.60 meter lang, heeft lang zwart haar en droeg het in een staart. Ze had een wit jack met muts aan, met zowel aan de voorzijde als achterzijde een groot rond embleem met hierin de tekst NYPD. Verder droeg ze een blauwe spijkerbroek en ze liep op roze slippers. Vermoedelijk heeft ze meerdere mensen gesproken. Die mensen en andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Als ze Russisch sprak komt ze toch uit Rusland?
  Overigens erg knap van deze voorbijganger dat hij het taalgebruik en accent zo goed heeft herkend.

  Met een kledingstuk van de NYPD zou je eerder denken aan New York Police Department.
  Ik denk dat het een geheim agente is..

  Hebben we niks anders te doen??  ⚠️ Meld

 2. Ik wil even reageren,op het bericht van Hans v. 19 Nov.2012 0m 01.22
  Hier toch weer een duidelijk voorbeeld hoe men geinteresseerd is in de medemens als men met dergelijke situaties geconfronteerd word!
  Het is toch bar en boos dat er niet “direct hulp” word geboden,en men later pas komt met wie heeft die, of dat, gezien!!!!!
  En dan óók nog mailen”Hebben we niets anders te doen?
  schandddaaallllig:o


  ⚠️ Meld

Reageer