Sieradenbeurs en Paraview voor één prijs

Zwolle – In het weekend van 24 en 25 november kunnen liefhebbers van sieraden en geïnteresseerde in spiritualiteit hun harten ophalen bij IJsselhallen Zwolle. Een entreeticket geeft toegang tot beide beurzen.

De sieradenbeurs is een leuke dag uit voor iedereen die van sieraden houdt. Bezoekers vinden hier sieraden die gemaakt zijn van glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal of Swarovski kristal. Bezoekers kunnen echter ook zelf sieraden maken, want er zijn onder andere diverse kralen te koop en er worden verschillende workshops gegeven.

Paraview Spirituele beurs Een beursvloer vol met paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, pendelaars en nog veel meer. Er is steeds meer aandacht voor verdieping van het leven en ontspanning. Deze beurs verzamelt alles op het gebied van spiritualiteit en is een must-see voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Naast lezingen en demonstraties vinden bezoekers hier ook beeldjes, wierook, edelstenen, muziek en boeken over spiritualiteit. Meer informatie en ticketsMet één entreekaart kunnen beide beurzen bezocht worden. Volwassen betalen € 6,50 voor beide beurzen en 65-plussers betalen € 5,00. Kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie over deze beurzen op www.sieradenbeurs.nl of www.paraview.nl

Artikel delen:

Reageer