Landstede Volleybal zet zegereeks voort

Zwolle – Na het Europese avontuur in Ankara reisde Landstede Volleybal afgelopen zaterdag af naar sporthal de Meerwaarde in Barneveld, waar werd gespeeld tegen SSS. Aan Zwolse kant werd gestart met Ramon, Jelle, Wouter, Jorn, Mark, Roland en Matteo.

volleybal.jpg

In de eerste set waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het ging lang gelijk op, maar Landstede Volleybal wist op het juiste moment afstand te nemen. Dit leverde een 21-25 setwinst op. De tweede set ging snel: 14-25. Tijdens de derde set werd het voor het eerst echt spannend. SSS wist een aantal keer voor te komen (11-10 en 12-11), maar Landstede Volleybal wist onder andere door een score van Mark weer een voorsprong van één punt te pakken. Na een aantal setpoints van SSS, wisten de mannen op het juiste moment toe te slaan. Na een 28-31 in de derde set, was de zevende winst van dit seizoen een feit voor Landstede Volleybal.

Dinsdag, 20 november, spelen onze mannen opnieuw. Dit keer in het eigen Theater van de Sport tegen de Turkse ploeg Halkbank Ankara. Het gaat om een plek in de kwartfinales van de CEV Cup. Na het Europese avontuur wacht zaterdag ook de nummer twee uit de Eredivisie: Orion. Het belooft dus een week vol mooie wedstrijden te worden. Kaarten voor deze topwedstrijden zijn te reserveren via de website of tijdens kantooruren te koop bij de receptie van het Landstede Sportcentrum.

SSS vs. Landstede Volleybal: 0-3
21-25, 14-25, 28-30

Bron: landstedevolleybal.nl

Artikel delen:

Reageer