Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Zwolle

Zwolle – De nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zwolle is op woensdag 2 januari 2013 van 19.30 tot 23.00 uur in Theater De Spiegel. U kunt donderdag 22 november vanaf 09.00 uur kaartjes reserveren.

"We leven in turbulente tijden. De crisis vraagt van ons allemaal bij te dragen aan een oplossing. Hoewel het in Zwolle nog relatief goed gaat, kan je toekomstperspectief flink somber zijn. Toch wonen en werken we in een stad met veel mogelijkheden. Zwolle groeit, ook economisch, en de cultuur bloeit. Wie met een positieve bril kijkt ziet kansen. Grijp de crisis aan voor vernieuwing en samenwerking. Laten we het nieuwe jaar beginnen met een positieve kijk op de toekomst van Zwolle!"

De gemeente Zwolle ontvangt u graag om 19.30 uur in De Spiegel aan het Spinhuisplein 14 in Zwolle. Burgemeester Henk Jan Meijer opent de avond om 20.00 uur met zijn toespraak. Daarna is het podium voor The Real Centimeters met gastoptredens van Zwolse talenten. Na een receptie is de bijeenkomst om 23.00 uur afgelopen.

Voor de bijeenkomst heeft u een (gratis) plaatsbewijs nodig. U kunt één of twee kaarten reserveren vanaf donderdag 22 november om 09.00 uur. Wilt u gebruik maken van een rolstoelplaats, neem dan telefonisch contact op met het Bespreekbureau van het theater (038 – 4 288 288).

Reserveren kan:

  • Via www.odeondespiegel.nl (link nog niet actief).
  • Bij het Bespreekbureau in De Spiegel, geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.30 tot 17.30 uur (op donderdag tot 20.30 uur).

Gereserveerde kaarten worden niet via de post verstuurd. Kaarten kunnen tot en met donderdag 6 december afgehaald worden bij het Bespreekbureau.

Artikel delen:

Reageer