Fans vinden administratie FC Zwolle

Supporters van FC Zwolle zeggen administratieve gegevens te hebben gevonden van oud- spelers en enkele bestuursleden van FC Zwolle. Ze zouden op de papieren zijn gestuit tijdens hun zoektocht door de restanten van het Oosterenk-stadion.


Salaris- en bankgegevens van o.a. Klaas Drost waren gevonden…

Het zou gaan om salaris- en bankgegevens van onder anderen Jaap Stam, Bert Konterman en Klaas Drost. De overblijfselen van het oude stadion hebben een grote aantrekkingskracht op de fans. Het bestuur van FC Zwolle kan niet uitsluiten dat er papieren hebben gelegen, maar zegt dat het om gedateerde gegevens moet gaan. De laatste jaren zat het kantoor niet meer in het stadion.
Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 3
  1. gedateerde gegevens of niet, het zijn nog altijd persoonlijke gegevens waar werkgevers integer mee om dienen te springen….


    ⚠️ Meld

  2. Het bestuur van FC Zwolle gaat geen aangifte van diefstal doen tegen de supporters die administratieve gegevens van oud- spelers en bestuursleden naar buiten brachten.

    De gegevens zijn afgelopen weekend verdwenen uit een afgesloten container op het terrein van het FC Zwolle stadion. Het bestuur betreurt het voorval, maar ziet het als een kwajongensstreek. Het zou gaan om salaris- en bankgegevens van onder anderen Jaap Stam, Bert Konterman en Klaas Drost.
    Bron: RTV Oost


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.