Forumavond PEC Zwolle

Zwolle – Op maandag 26 november houdt de Supportersclub PEC Zwolle in samenwerking met de BVO een forumavond voor alle supporters en belanghebbenden van onze mooie club PEC Zwolle. Hoe gaat het met de club, zowel op als buiten het veld? De deuren van het Jupiler Supporterscafé gaan open om 19.30 uur.

Deze avond is de uitgelezen mogelijkheid om alles over de club te weten te komen. Naast een presentatie over onder andere de financiële situatie, is er ook ruim de mogelijkheid om allerhande vragen te stellen. Namens de club zijn de volgende vertegenwoordigers aanwezig: directie, manager Veiligheid en natuurlijk een ruim aantal spelers van het eerste elftal.

Wilde jij altijd al weten of er bepaalde rituelen in de kleedkamer zijn en wie de baas is over de radio? Vraag jij je af waarom wij geen vrij vervoer hebben gehad naar Heerenveen, wanneer de stoelen van de ME tribune worden verwijderd of wanneer de voorverkoop voor GAE uit begint? Alle vragen kunnen en mogen gesteld worden.

Mocht je een uitgebreide vraag hebben of een vraag die voor jou erg belangrijk is dat deze behandeld wordt, mail deze dan vooraf naar voorzitter@supportersclubpeczwolle.nl.

Wij hopen dat er veel supporters aanwezig zijn deze avond. Tot maandag 26 november om 19.30 uur in het Supporterscafé. Iedereen is welkom, ook mensen die nog geen lid zijn van de Supportersclub.

Artikel delen:

Reageer