Club 3voor12 Overijssel doet Hedon aan

Zwolle – Onder de noemer Club 3VOOR 12 Overijssel doen de bands Hubble Orkestar, De Nieuwe Stempel en The Road Home een korte clubtour langs de Overijsselse steden Deventer, Hengelo, Diepenheim en Zwolle. Hubble Orkestar speelt op vrijdag 30 november een thuiswedstrijd en fungeert daarmee als headliner in het Zwolse poppodium Hedon.

Hubble Orkestar is een akoestische formatie uit Zwolle die een feestje niet schuwt. Gewapend met gitaren, driestemmige zang, accordeon en trompet, gedragen door contrabas en een loeistrakke ritmesectie, openen ze de aanval op jouw muzikale hart. Van straatmuziek tot wereldmuziek, deze band met brede blik voelt zich thuis van café tot festival. Originele tunes met een scherpe blik op de wereld, pakkend en dansbaar.

De Nieuwe Stempel

De Nieuwe Stempel is een jonge band uit Raalte die hiphop combineerd met funk, rock en pop. Een stijl die op een pakkende, aanstekelijke en eigen manier ten gehore wordt gebracht. Met teksten over het dagelijks leven en muzikale invloeden uit de nederhop-, hardrock en alternative scene. De jongens nemen bij elk optreden een energieke sfeer mee die voelbaar is in de zaal.

The Road Home

Deze vier jongens uit Enschede trekken sinds 2011 high voltage-rock uit hun instrumenten. The Road Home stopt hart en ziel in de muziek. Dat zie je, dat hoor je en dat voel je. Met hun EP Old Hearts op zak doen ze waar ze het liefst mee bezig zijn en wat ze het best kunnen: een energieke liveshow weggeven waar geen noot en woord van gelogen is.

CLUB 3VOOR12 OVERIJSSEL
Line-up: HUBBLE ORKESTAR / DE NIEUWE STEMPEL / THE ROAD HOME

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Vrijdag 30 november

Open : 20:00 uur

Aanvang : 20:30 uur

Entree : Gratis

Artikel delen:

Reageer