Einde Europees avontuur voor Landstede Volleybal

Zwolle – Landstede Volleybal heeft dinsdagavond de Europacup wedstrijd tegen Halkbank Ankara verloren. De uitslag in het uitverkochte Sportcentrum van Landstede aan het Hogeland werd 0-3 voor de gasten uit Turkije.

volley_halkbank_2.jpg

Landstede had deze avond feitelijk geen schijn van kans tegen de klasse van de Turkse ploeg. Van alle kanten kregen de Zwollenaren de ballen om de oren. In hun midden was onder andere de Amerikaanse Olympier Reid Priddy. Alleen in het begin van de derde set leek het er even op dat Landstede een vuist kon maken (8-5), maar dat bleek ijdele hoop. De setstanden waren: 17-25, 14-25 en 18-25. Door het verlies vorige week in Ankara (0-3) gaan de Turken door naar de kwartfinales van de CEV Cup. Al met al was het toch een mooie ervaring voor Landstede en het 1000-koppige publiek. Landstede Volleybal speelt komende zaterdag weer een topwedstrijd, thuis tegen Orion. De ongeslagen koploper versus nummer de twee van de competitie.

 volley_halkbank_15.jpg

volley_halkbank_26.jpg

volley_halkbank_5.jpg

Via Lees verder meer actuele foto’s… 

volley_halkbank_6.jpg 

volley_halkbank_4.jpg

volley_halkbank_7.jpg

volley_halkbank_8.jpg

volley_halkbank_9.jpg

volley_halkbank_10.jpg

volley_halkbank_11.jpg

volley_halkbank_12.jpg

volley_halkbank_3.jpg

volley_halkbank_16.jpg

volley_halkbank_17.jpg

volley_halkbank_20.jpg

volley_halkbank_21.jpg

volley_halkbank_25.jpg

volley_halkbank_27.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Inderdaad jammer, paar maatjes te klein. Wel gaaf om zoveel mensen in die mooie hal te zien. De organisatie had alles uit de kast gehaald om sfeer te maken, veel blauw witte vlaggen en muziek, kortom een perfecte sportieve omgeving. Komende zaterdag weer de ruggen rechten en gewoon weer punten pakken!


    ⚠️ Meld

Reageer