Stadsfiets winnen bij bewaakte fietsenstalling

Zwolle – Wist u dat Zwolle meerdere bewaakte fietsenstallingen heeft? Hier kunt u uw fiets gratis en veilig stallen. Al deze stallingen liggen in het centrum, waardoor de winkels en horeca snel en makkelijk te bereiken zijn. Voldoende reden dus om uw fiets hier parkeren. En als u nu uw fiets in één van de bewaakte stallingen zet, maakt u kans op een splinternieuwe stadsfiets!

De actie geldt op zaterdagen in de periode van 24 november tot en met 29 december 2012. De actie geldt als u uw fiets stalt in de bewaakte stallingen op het Meerminneplein, Pletterstraat, Maagjesbolwerk en in de mobiele stalling op het Grote Kerkplein. In de stallingen hangen fietstassen waarin u uw parkeerbonnetje, met uw naam en telefoonnummer, kunt inleveren.

In de weekenden komen veel mensen met de fiets naar het centrum. Om die reden plaats de gemeente op zaterdagen een mobiele fietsenstalling op het Grote Kerkplein. Dankzij deze extra en gratis bewaakte stalling is er altijd voldoende ruimte om uw fiets neer te zetten. En dat pal in het centrum! De gemeente Zwolle wil hiermee haar bezoekers zo gastvrij mogelijk ontvangen. www.zwolle.nl/altijdplaats

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Denk je je fiets veilig te stallen kom je je ’s avonds laat voor een dichte deur. Niet handig dus. Het zou mooi zijn als deze bewaakte stallingen dan ook 7*24 geopend zijn en niet alleen tijdens kantooruren, desnoods buiten kantooruren zonder bewaking.


    ⚠️ Meld

Reageer