DEEP ontvangt South District in Hedon

Zwolle – Het terugkerende concept DEEP wordt geroemd om de combinatie van een unieke sfeer met de heerlijkste beats. Resident DJ’s Roy El Kei en Joshua Kayn staan zaterdag 1 december in Zwols poppodium Hedon garant voor een keiharde nieuwe editie. Liefhebbers van Deephouse, Techhouse en Techno komen ook deze editie weer volledig aan hun trekken met de toevoeging van South District.

Elektronische muziek is altijd een groot onderdeel geweest van het leven van South District, het pseudoniem van Jasper Zuyderwijk. In 2009 deed hij mee aan de TWSTD DJ Contest, de wedstrijd voor DJ-talent in Nederland waar hij bij de beste vier eindigde. Inmiddels stond hij al tijdens verschillende events achter de draaitafels, zoals bij Chateau Techno en Lazy Sundays. Met zijn gevoel en liefde voor de techno-scene, elektronische geluiden, synthesizers en de bass, ontstaat er tijdens elke set een unieke dansbare technosound.


Roy El Kei
Al op zeventien jarige leeftijd begon Leroy Konjanan, oftewel Roy El Kei, met het draaien van platen van grote helden Chris Liebing, Marco Carola en Speedy J. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot mee te doen met DJ contests en er meerdere op zijn naam zette. Hij werd zelfs bekroond tot DJ talent van het jaar door dance radiostation SLAM FM en mede daardoor kwam hij terecht in vele grote clubs in Nederland.

Joshua Kayn
In de afgelopen jaren is Joshua Kayn uitgegroeid tot een bekende naam in de lokale dancescene. Als resident van DEEP heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een artiest met een eigen herkenbare sound. Met invloeden van house, progressive en techno is zijn volwassen muziekstijl moeilijk in een hokje te plaatsen. Tijdens alle voorgaande edities van DEEP heeft Joshua bewezen dat hij met zijn gevarieerde platenkeuze altijd garant staat voor een dynamische set.


DEEP

Line-up: ROY EL KEI / JOSHUA KAYN / SOUTH DISTRICT

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Zaterdag 1 december

Open/Aanvang : 23:00 uur

Entree : € 5,00 (vvk) – € 7,50 (deur) – exclusief €1,00 servicekosten

Leeftijd: : 18+

Kaarten zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV Zwolle.

Artikel delen:

Reageer