Deltionstudenten nemen podium Odeon over

Zwolle – Spannend dat is het. Tom van der Veen is derdejaars student Artiest en organiseert op maandag 3 december DeltiOn Stage. Het huiskamerconcert van drie Deltionbands en een special guest vindt plaats in Odeon. Tom heeft er al zin in: “Het wordt één groot feest. Mooie zaal, twee podia, en talentvolle bands.”

deltionstage.jpg

DeltiOnStage is een samenwerkingsproject van het Deltion College met Odeon De Spiegel waarin de studenten van de opleiding artiest van het Deltion College uit Zwolle hun kunsten vertonen. Gedurende het theaterseizoen zullen ze drie avonden de Dommerholtzaal vullen met muziek en theater. De eerste avond, maandag 3 december vanaf 20.30 zal verzorgd worden door de derdejaars studenten van de opleiding muziek. 29 januari en 23 april zijn de twee volgende avonden.

Pureple, Chariton en Footprints zijn de namen van de bands die het podium gaan betreden. In een huiselijke, informele sfeer spelen zij verdeeld over verschillende kleine podia akoestisch repertoire bestaande uit covers en zelf geschreven nummers. Geïnspireerd op de DWDD recordings hebben zij enkele nummers die speciale betekenis voor de muzikanten hebben voor deze avond bewerkt. De avond zal gepresenteerd worden door studenten van de opleiding Drama. Daarnaast zijn studenten van de opleiding podiumtechniek en horeca bij dit project betrokken. Kortom een boeiende en gevarieerde avond waar je als publiek middenin zit.

Kaarten a € 5,– p.p. kunnen gereserveerd worden op www.odeondespiegel.nl

Artikel delen:

Reageer