Golden Earring weer naar Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 1 december 2012 vereert de legendarische rockformatie Golden Earring de IJsselhallen Zwolle met een bezoek. De enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-‘n-Roll staan als vanouds garant voor een wervelend concert.

Golden Earring is vaderlands meest succesvolle en vooral langst meedraaiende rockgroep. In mei van dit jaar werd bij de CD presentatie van Tits ’N Ass afgetrapt met een geweldig concert in het Amsterdamse Paradiso. Lovende kritieken na het eerste echte nieuwe album sinds 2003. Al snel bereikte de Haagse band met Tits ’N Ass voor het eerst sinds 28 jaar weer de eerste plek van de Album Top 100 en behaalden ze later dit jaar de gouden status. Dat bewijst maar weer eens dat ze nog lang niet uitgespeeld zijn. De levende Rocklegende kan putten uit een lange reeks van hits die nog steeds op muzikaal topniveau worden gebracht.

Afgelopen oktober werd George Kooymans bekroond met een Eddy Christiani Award, de prestigieuze gitarenprijs die ieder jaar uitgereikt wordt. “Kooymans is niet een gitarist die zichzelf op de voorgrond zet. Alles staat in dienst van de song, maar juist dat maakt zijn gitaarwerk zo onomstreden van het allergrootste belang. Zijn stijl is uit duizenden herkenbaar, melodisch ragfijn getimed en zwaar van een hoge dosis muzikaliteit”, aldus voorzitter Jean Paul Heck.

Stevig rockconcertIn IJsselhallen Zwolle wordt op 1 december als vanouds weer een stevig rockconcert gebracht, voordat de legendarische band in 2013 de theaters van Nederland aan zal doen. Vanaf de jaren ’80 hebben door de jaren heen al ruim 32.000 fans de Golden Earring live op het podium van IJsselhallen Zwolle gezien en de rockformatie blijft onverminderd populair. Nummer 1 hits èn publieksfavorieten ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’ worden ongetwijfeld weer uit volle borst meegezongen door het publiek.Meer informatie en kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service via 0900-3001250 (45cpm), de grotere Free Record Shops, de grotere VVV kantoren, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar via de Uitshop van het Zwols Uitburo gesitueerd in de VVV winkel, locatie Hoofdwacht, Grote Markt en de receptie van IJsselhallen Zwolle (ma-vr 09.00–16.00). Entreeprijs is € 30,00 (excl. servicekosten). IJsselhallen Zwolle opent om 19.30 haar deuren en het concert start om 20.30. Kijk voor meer informatie op www.ijsselhallen.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Vorige week geweest in het Hollands hitfestival in de ijsselhallen.
    Een benauwde rokerige ruimte zonder enige akoestiek. Sorry, maar mij zie je daar niet weer, al komt de koningin in hoogseigen persoon.


    ⚠️ Meld

Reageer