Snurkey voor Ronald McDonald Huis Zwolle

Zwolle – Eigen geluiden op je knuffel! Op initiatief van Ondernemersacademie ELLLA en ByWin werden er donderdag 10 Snurkeys aan het Ronald Mc Donald Huis in Zwolle overhandigd. De ouders die daar verblijven kunnen met Snurkey nog dichter bij hun zieke kind in het ziekenhuis zijn.

22-11-2012_pec_snurkey_voor_ronald_mc_donaldhuis_04_.jpg

Snurkey is een knuffel! En Snurkey is uniek omdat een kind met deze knuffel de stem van een vertrouwd persoon kan horen waar en wanneer het maar wil. Snurkey is een lieve, ondeugende aap die een kind een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid geeft. Op de voeten van de 30 cm hoge zachte aap zitten knopjes waarmee een kind een mp3 speler kan bedienen. Er kan gekozen worden uit liedjes, verhaaltjes en geluidjes. Het volume kan ingesteld worden. Uniek is de mogelijkheid om online, door middel van specifiek geschreven software, eigen liedjes en verhaaltjes in te zingen. Ook kan men kiezen uit een online beschikbaar repertoire van liedjes, verhaaltjes en geluidjes. Deze kunnen vervolgens opgeslagen worden op de mp3 speler in Snurkey. Door deze combinatie krijgt Snurkey de vertrouwde stem van mama, papa, opa, oma of wie dan ook. Zo brengt Snurkey de ouders dichter bij hun kind.

22-11-2012_pec_snurkey_voor_ronald_mc_donaldhuis_03_.jpg 

22-11-2012_pec_snurkey_voor_ronald_mc_donaldhuis_02_.jpg

 

 22-11-2012_pec_snurkey_voor_ronald_mc_donaldhuis_01_.jpg

Snurkey is een uitvinding van het Zwolse bedrijf ByWin en is ontstaan na de geboorte van de jongste zoon van Winnifred van Pijkeren, de bedenkster van het idee. “Ik bedacht dat het zo mooi zou zijn om de stem van mama of papa mee te kunnen geven aan je kind”, aldus van Pijkeren.

Snurkey kan door iedereen gebruikt worden, van ouders tot grootouders en andere naasten. In vier simpele stappen neem je op website www.snurkey.com een eigen lied, verhaaltje of geluid op, waarna je Snurkey aan de computer koppelt en de opname naar de knuffel overzet. De opgenomen liedjes, verhaaltjes en geluidjes kunnen ook worden opgeslagen op de computer, zodat je iedere keer kunt wisselen van inhoud.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer