Spaaractie voor kinderen in Syntus bussen

Zwolle – Bij Syntus Overijssel spaar je van 17 november tot en met 1 december voor mooie Sinterklaascadeaus. Bij elke busrit met Syntus Overijssel krijg je namelijk, van de buschauffeur, een stempel op een stempelkaart. Met drie stempels is de stempelkaart vol en met een volle stempelkaart krijg je een mooi cadeau. Hoe meer je reist, hoe meer cadeaus. 

Kinderen kunnen bij de buschauffeur een stempelkaart krijgen. Bij elke busrit met Syntus Overijssel ontvangen de kinderen een stempel van de buschauffeur. Met drie stempels is de stempelkaart vol en met een volle stempelkaart krijgen ze een mooi cadeau. Hoe meer ze reizen, hoe meer cadeaus ze sparen. De Sinterklaasactie start op 17 november en duurt tot en met 1 december 2012 (14.00 uur). Op 1 december kunnen de kinderen, van 11.00 tot 14.00 uur, hun stempelkaart inleveren bij de bibliotheek aan de Diezerstraat om hun cadeau in ontvangst te nemen. Sinterklaas en/of zwarte Piet zal de cadeaus hoogstpersoonlijk overhandigen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dat is nou net een beetje jammer: van de week met de bus geweest (dus toen was het al 17 november geweest) met de kinderen en ik heb geen stempelkaart gekregen van de chauffeur!


    ⚠️ Meld

Reageer