Cheque WVF voor Ronald McDonald Huis Zwolle

Zwolle – In het afgelopen jaar bestond voetbalvereniging WVF op 1 juni precies 75 jaar. Dit jubileum is in het afgelopen voetbalseizoen op grootse wijze gevierd met iedere maand activiteiten voor elke doelgroep binnen WVF. Om dit alles mogelijk te maken werd ook een jubileumverloting georganiseerd met vele prachtige prijzen. De C 1000 stelde een prijs beschikbaar van 1 minuut gratis winkelen, de winnaar van deze prijs kwam met een voorstel om deze prijs op een andere manier in te vullen. 

wvf_rmd.jpg

De 1 minuut gratis winkelen is door de supermarkt omgezet in een bedrag van € 150 terwijl twee andere WVF sponsoren ook elk € 150 doneerden. Samen een bedrag van € 450 dat heden per cheque werd uitgereikt aan Lianne Booijink van het Ronald McDonald huis in Zwolle. Ronald McDonald Huis Zwolle is te vinden op vijf minuten loopafstand van de Isala klinieken, locatie Sophia. Het huis is in februari 2003 in gebruik genomen. Ronald McDonald Huis Zwolle biedt een gastvrij verblijf aan ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen die in de Isala klinieken (locatie Weezenlanden of locatie Sophia) zijn opgenomen. WVF is ervan overtuigd dat de cheque een goede bestemming zal krijgen.

Ronald Mc Donald Huis Zwolle ontvangt geen overheidssteun en is geheel afhankelijk van donaties, sponsorbijdragen en acties. Gelukkig kan het Huis rekenen op een grote groep vaste bedrijven die graag een helpende hand bieden.

Als bedrijf kunt u op verschillende manieren een bijdrage leveren aan Ronald Mc Donald Huis Zwolle: door het beschikbaar stellen van middelen, menskracht of kennis en kunde. Betrokken ondernemen heeft daarnaast ook een positieve gevolgen voor uw onderneming.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer