Prins Han is hoogheid bij d’ Oelewappers

Zwolle – Zaterdagavond heeft carnavalsvereniging d’ Oelewappers haar jaarlijkse Prinsenbal gehouden in hofresidentie De Vrolijkheid te Zwolle.

24-11-2012_presentatie_nieuwe_prins_de_oelewappers--han_de_eerste--__05.jpg

Na de vele verplichtingen, zoals het ontvangen van de gastverenigingen, leuke bedankjes en attenties in alle vormen, was het om 21.49 uur tijd voor het laatste woord woord van Prins William de eerste en zijn adjudanten Richard en Anita. De ceremonie werd overgedragen aan de Preses der Grootvorsten, en prins William de eerste werd van zijn staf, ambtsketen en steek ontdaan. Na deze officiële ceremonie werd Oudprins William de eerste overgedragen aan de Raad van Elf voor de abdicatie, die ook deze keer zeer ludiek te noemen was. Om 23.11 uur precies was het zover, de nieuwe hoogheid voor het seizoen 2012 – 2013 werd bekend gemaakt. Prins Han de eerste zal cv d’ Oelewappers voorgaan samen met zijn adjudanten, zijn zoons @Rob enb #Chris. Prins Han de eerste, in het dagelijks leven Han van Dalen, geboren op 16 februari 1953 te Zwolle. Momenteel woonachtig met zijn vrouw, Geesje van Dalen, in de wijk Stadshagen.

24-11-2012_presentatie_nieuwe_prins_de_oelewappers--han_de_eerste--__06.jpg

24-11-2012_presentatie_nieuwe_prins_de_oelewappers--han_de_eerste--__04.jpg

24-11-2012_presentatie_nieuwe_prins_de_oelewappers--han_de_eerste--__01.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

24-11-2012_presentatie_nieuwe_prins_de_oelewappers--han_de_eerste--__03.jpg

24-11-2012_presentatie_nieuwe_prins_de_oelewappers--han_de_eerste--__02.jpg

Artikel delen:
Reacties 13
 1. wij hebben genoten zoals vele anderen! en johanna je kunt het een poppenkast vinden maar vindt het toch wel een eer dat zelfs verenigingen ver buiten zwolle toch zwolle weten te vinden betreft het carnaval! dus dat zegt toch wel iets he hahahahah  Maak melding

 2. Ja Jo, je kunt het wel een eer vinden dat zelfs verenigingen van buiten Zwolle op komen draven, maar als je jezelf als vereniging die verplichting oplegd om naar andere verenigingen te gaan dan is er weinig spontaans aan. Ik vond er in ieder geval zaterdagavond weinig gezelligs aan en hoorde dat ook van menig ander.


  Maak melding

 3. fransis ruik ik een beetje afgunst….mag mijn menig toch wel zeggen wij hebben genoten en ik heb vandaag heel veel postieve reacties gehad over dit prinsen bal dus ik zal zeggen loat goan hihihihi:D ik


  Maak melding

 4. sommige mensen hebben altijd wat te zeuren,nou echt wel jo afgunstige mensen heb je ook he was afgelopen zaterdagavond een geweldige avond met veel mensen we kunnen als vereniging terug kijken naar een hele geslaagde avond,ach ja zeikers en olde zeur kousen heb je altijd,die horen ook niet op zo feestje thuis maar in een…….


  Maak melding

 5. tja, als insider en lid van een club kan ik me voorstellen dat kritiek lastig te accepteren is maar de mening van een buitenstaande moet ook gezegd kunnen worden en dat heeft helemaal niets met afgunst, zeikers of olde zeur kousen te maken lijkt me.


  Maak melding

 6. Ik hoorde alleen maar lovende verhalen over deze avond. En ik heb er zin in! Prins Han de eerste hoort officieel bij CG de Friemels, waar ik lid van ben en ik vind het een hele eer dat hij bij de Oelewappers prins mocht/mag zijn.

  Wij gaan een supercarnaval tegemoet! Ik heb er zin in! Wie nog meer?


  Maak melding

 7. Tjonguh, carnaval.

  Daar doe ik al minimaal 15 jaar niet meer aan mee.
  Wel mooi om te vernemen dat er nog steeds mensen zijn die er lol aan hebben.
  Succes maar weer dan dit jaar stelletje maftoeters!8)


  Maak melding

Reageer